LEDERUDVIKLING

Ledelse skal læres ligesom alle andre fag. Dygtige ledere træner hele tiden. Men først og fremmest skal dit personlige afsæt som leder være solidt, for at du kan få succes med dit lederskab.

Skab resultater med et stærkt lederskab

Forskellen på ledere, der lykkes, og ledere, der ikke lykkes, er først og fremmest lederens evne til at skabe sammenhæng mellem den person, som lederen er, og det, som vedkommende siger og gør. Stærk ledelse kræver, at lederen har indsigt i sin egen personlighed, adfærd, motivation og personlige værdier. Derfor starter al lederudvikling lige præcis dér.

Når du påtager dig et lederskab, påtager du dig et ansvar for at få andre mennesker til at skabe resultater. Mennesker, som ikke nødvendigvis ligner dig selv, handler eller tænker som dig selv. Og det stiller nogle ganske særlige krav. For hvis vi alle lignede hinanden, blev motiveret af det samme, bekymrede os om det samme, blev inspireret af det samme, kunne du bruge dig selv og din personlighed som rettesnor i din ledelse. Men vi er forskellige. Og det betyder, at du som leder skal udvikle andre og flere strenge at spille på, end dem, der umiddelbart ligger til din egen personprofil.

Efter din personprofil er lavet, arbejder vi med metoder til at sætte retning og mål, øge gennemslagskraft, motivere og kommunikere tydeligt med henblik på at udøve autentisk ledelse og skabe trivsel og resultater. Det sker dels gennem inspiration, øvelser og refleksion og dels med baggrund i min egen solide og mangeårige erfaring som leder. 

Ledere på alle ledelsesniveauer kan deltage, både øverste ledelse, mellemledere og teamledere. 

e-fivefactor e-stimate
personprofil
lederprofil

Hvorfor personprofiler er et vigtigt afsæt

En personprofil er en positiv mulighed for at finde ud af, hvor du skal sætte ind, hvis du vil udvikle dig. Profilen og den efterfølgende dialog har vægt på at præsentere resultaterne i en konstruktiv form, som skaber energi og motivation til personlige forandringer.

Ofte er der lang afstand mellem det, vi selv tror, vi står for, og det der rent faktisk kommer til udtryk i vores adfærd. Manglende selvindsigt skaber misforståelser, utryghed og usikkerhed, som kan resultere i, at dine medarbejdere får sværere ved at have tillid til dig som leder.

En profilanalyse er en oplagt chance for at få mere selvindsigt og dermed mere autenticitet i din ledelse. Det er også en chance for at få øjnene op for det store potentiale, som vi alle har.

Hvilket værktøj matcher dine behov

E-stimates professionelle værktøjer hører til blandt branchens allerbedste. Værktøjerne er forskningsbaserede, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis. Når det handler om lederudvikling, er der fire værktøjer at vælge imellem.

lene

Jeg har været været øverste leder for ca. 100 medarbejdere og 5 mellemledere i 25 år. 

Jeg har løbende uddannet mig inden for ledelse og er netop ved at afslutte en mini MBA i ledelse. Derudover er jeg certificeret i brugen af e-stimates testværktøjer til afdækning af person- og lederprofiler. 

Du er velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.  

Lene Glyngø

"Vi er tre ejerledere, der har været gennem et lederudviklingsforløb. Vi er blevet skarpere på både os selv og hinanden som team, dvs. hvad er vores styrker, og hvor ligger vores udviklingsmuligheder. Det kan kun anbefales."
Kristoffer Haslov
Ejer Street Coffee