Jeg skaber udvikling og værdi for mennesker og virksomheder

Jeg løser opgaver alene eller i samarbejde med kompetente folk i mit netværk.

Uddannelse og erfaring

  • Jeg har 25 års erfaring som øverste chef for en stor uddannelsesinstitution, der navigerede i et konkurrencepræget marked i hastig forandring.
  • Jeg har altid interesseret mig for ledelse som fag og har trænet, reflekteret og uddannet mig til en stor viden om ledelse, som jeg netop har opdateret med en mini MBA i ledelse.
  • Jeg er certificeret hos e-stimate til alle deres profil- og udviklingsværktøjer.
  • Jeg har været selvstændig konsulent siden august 2018.

Mine kernekompetencer

  • Ledelse (personlig, strategisk, relations- og forandringsledelse)
  • Organisationsudvikling
  • Analyse og rådgivning
  • Kommunikation
  • Didaktik og læring
"Lene kan det meste. Hun er faglig og økonomisk kompetent, hun har juridisk forståelse, hun er udadvendt og synlig, hun har overblik og besidder en meget stærk strategisk kompetence. Lene har forstået at agere i et konkurrencepræget marked i konstant bevægelse og forandring. Samtidig har hun været den samlende figur for hele organisationen med en lederstil gennemsyret af engagement, involvering og integritet".
Torben Busk
Bestyrelsesformand,
Sprogcenter Midt